Geoproekt
  • Проекти
  • Услуги
gps БАРАЊЕ ЗА ГЕОДЕТСКИ ЕЛАБОРАТ
Поднеси ONLINE - кликни на овој линк
Кратка и едноставна постапка, повелете
lpis Геопроект во соработка со Геодиз од Република Чешка работеше на проектот ЛПИС ... повеќе ...
Можеме да ви понудиме професионални услуги во областа на геодетски инженеринг, катастарски премер, картографија, гпс мерења ... повеќе ...

Добредојдовте на нашата web презентација

 
Leica1200 Геопроект Инженеринг е овластена геодетска компанија која работи во областа на Геодетски инженеринг, Катастарски услуги и активности поврзани со овие дејности. Нашето мото е квалитетна и чесна услуга кон клиентите. Седиштето на компанијата е во Скопје, но подготвени сме да реализираме проекти на територија на цела држава. Погледнете ги нашите услуги и реализирани проекти и слободно контактирајте не доколку ја добиеме Вашата доверба.
повеќе ...
Loading
. © 2014 Геопроект Инженеринг доо © by webpartner